Vacature advocaat-stagiaire litigation & arbitration | Rotterdam | fulltime

#WeAreHiring

Wil jij graag deel uitmaken van een dynamisch team van professionals? Bij Conway & Partners hebben we momenteel een vacature voor een advocaat-stagiaire om ons kantoor te komen versterken.

Over Conway & Partners

Conway is een boutique kantoor in Rotterdam dat cliënten bijstaat in zowel nationale als internationale zaken. Conway heeft een sterke staat van dienst in het assisteren en optreden in complexe zaken in belangrijke industriesectoren zoals de bouw, de petrochemische-, olie- en gasindustrie, productie, handel en scheepvaart. Daarnaast biedt Conway advies en internationale geschillenbeslechtingsdiensten aan. Wij staan vooral bekend om onze internationale arbitragepraktijk en onze gewone procespraktijk in meestal grensoverschrijdende geschillen. Conway vertegenwoordigt onder meer multinationals, aannemers, dienstverleners en bedrijven in de maritieme en technische sector. Ons team bestaat uit zowel Nederlandse als buitenlandse advocaten.

Wat bieden wij jou?

Conway biedt jou professionele begeleiding met gunstige arbeidsvoorwaarden. Je gaat onderdeel uitmaken van een internationaal team waarbij je van A tot Z wordt meegenomen in de afhandeling van een zaak. We bieden een marktconform salaris en je kan bovendien gebruik maken van meerdere faciliteiten in ons gebouw. Binnen ons hechte en energieke team bestaat een ontspannen sfeer, waarin veel en nauw wordt samengewerkt. Het betreft een functie vol uitdagingen en interessante zaken, waarbij je je in de volle breedte kunt ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt je WO-master afgerond met civiel effect
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend
  • Je hebt interesse en de motivatie om als advocaat aan de slag te gaan bij een internationaal georiënteerd kantoor
  • Je hebt interesse in geschillenbeslechting in brede zin en meer in het bijzonder in (internationale) arbitrage

Kun jij je vinden in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct door een bericht te sturen naar één van onze partners met je CV, motivatiebrief en officiële cijferlijst van de universiteit.

Menu